Telefonie

Voip

Uw bedrijfsnetwerk moet bij de tijd zijn. Dat is voor de telefonie niet anders. RD ICT & EVENTS geeft advies en installeert IP-telefonie naar uw wensen. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. Wij regelen de complete installatie en het onderhoud van uw installatie; van telefoonnummers tot toestellen.

Webshops

Websites

Is uw bedrijf toe aan een nieuwe website? Of heeft u een bestaande website waar u verandering of onderhoud aan wilt verlenen? Ook voor deze zaken bent u bij RD ICT & EVENTS aan het juiste adres! Wij beschikken over hoogwaardige webdevelopers die alles voor u mogelijk kunnen maken.

Hosting

Voip

Heeft uw bedrijf een website, of wilt u uw website laten hosten. RD ICT & EVENTS biedt betrouwbare hosting voor een scherp tarief. Of het nu gaat om een kleine website met algemene informatie of een grote site met veel bezoekers. RD ICT & EVENTS biedt de juiste hosting op maat. Onze betrouwbare webservers in Amsterdam en Eindhoven hebben een up-time van 99,9%. U kunt er zeker van zijn dat uw website altijd en razendsnel bereikbaar is.

LATEN WE SAMEN
IETS NIEUWS STARTEN

PARTNERS

Systeembeheer

Netwerken

Ieder netwerk vergt onderhoud. Zo zijn er met grote regelmaat updates voor uw server(s) of werkstations. Door periodieke controle op deze updates en installatie daarvan verhoogt u de betrouwbaarheid en beveiliging van uw netwerk. Ook is het fijn om ruim van te voren te weten wanneer er struikelblokken optreden in uw netwerk, zodat daar tijdig actie op kan worden ondernomen.

Met een onderhoudscontract verzekert u zichzelf van een betrouwbaar, stabiel en veilig netwerk. Onze netwerkbeheerders houden voor u uw netwerk bij en zorgen dat eventuele problemen worden opgelost. Voor elk bedrijf is er een onderhoudscontract op maat mogelijk. Van onderhoud op afstand tegen een scherp tarief tot in-house support. RD ICT & EVENTS levert de dienst die bij uw bedrijf past.

Oplossingen

Cloud

Heeft u hulp nodig?
Raadpleeg onze helpdesk!

Een aantal van onze

KLANTEN